Behöver du hjälp med ditt hållbarhetsarbete?

Nu har vi kapacitet inom digitalisering och hållbarhet. Våra skickliga specialister och erfarna strateger inom hållbarhet kan hjälpa dig.

 

Vill du minska ditt företags miljöpåverkan och öka din konkurrenskraft? Oavsett om du står i startgroparna eller om du kommit en bit på väg, så kan vi hjälpa dig. Vi ser digitalisering som en katalysator till din verksamhetsutveckling och till hållbarhetsarbetet, så hör av dig om du vill veta mer!

  • Nulägesanalys och GAP-analys inom hållbarhet
  • Hållbarhetsstrategi integrerat i affärsplaner
  • Hållbar leverantörskedja, SCoC
  • Miljöledningssystem ISO 14001 och intern revision
  • Hållbart ledar- och medarbetarskap
  • Hållbarhetskommunikation - Rapportering
  • Cirkulär ekonomi, verksamhetsutveckling

Oavsett vilka hållbarhetsmål ni har överst på er agenda hjälper vi er att bygga upp digitala stöd för att förenkla arbetet och visualisera resultaten. Med skräddarsydda digitala verktyg kan din organisation effektivisera och snabba upp hållbarhetsresan och tydliggöra kopplingen till företagets övergripande mål. Vi arbetar med ständiga förbättringar inom hållbarhetens alla tre dimensioner, miljö, människan och ekonomi. Att vara lönsam och effektiv går hand i hand med att vara hållbar.

Visste du att du kan söka konsultcheckar för våra tjänster? Boka ett möte med oss så hjälper vi dig. Hör av dig till marie.wa@mindflower.se för mer information.

Vilka är vi?

Mindflower är ett nytt, innovativt bolag som bygger på en sammanslagning av de tre tidigare konsultföretagen Softgear, Nebu och Jalysi Group - alla med lång erfarenhet från IT och digitalisering. Skickliga specialister och erfarna strateger har gått samman med en stark idé om att göra verklig skillnad genom ett nytt och kreativt sätt att se på IT. Mindflower har fantastiska lokaler i hjärtat av Kopparlunden. Bolaget är i tillväxt och har idag 30 anställda och en årlig omsättning på ca 40 MSEK.

Mer om Digitalisering & hållbarhet