Välkommen Peter Milered - ny systemutvecklare på Mindflower

Peter är problemlösningsorienterad och brinner för kundnytta

Mer om Peter

Peter är född och uppvuxen i Linköping. Han flyttade till Västervik och bosatte sig där i 15 år innan det blev flytt till Västerås. Peter har jobbat inom IT sedan 2002, mestadels med utveckling men även en tid som projektledare och produktägare. Han kommer närmast från konsultbranschen med placering på ett större statligt verk.

Varför Mindflower:

Jag fick en hel del förslag på LinkedIn om Mindflower, så jag läste på lite, ringde upp och fick en bra, lockande presentation om Mindflower. Positionen och företaget lät spännande och det är ett härligt gäng som jobbar här.

Varför utveckling:

Jag brinner för kundnytta, att få vara med och ta fram en lösning på kundens problem och sedan se resultatet. Därför passar systemutveckling mig.

På fritiden:

På fritiden tillbringar jag många långa turer på min motorcykel. Vi åker ofta ner till Västervik och tillbringar sommaren I skärgården. Det blir en hel del promenade också.

Karriär på Mindflower