Välkommen till Mindflower AB Martin Friberg!

Martin Friberg är en erfaren utvecklare med 10 år i yrket. Framförallt inom Microsoft och .Net-familjen men har haft uppdrag åt alla möjliga håll.

Tre frågor till Martin

Martin gillar nya utmaningar och kan lätt byta mellan olika projekt, men framförallt att jobba i längre projekt där man verkligen hinner lära känna ett system.

Varför Mindflower?

Första kontakten med Mindflower (f.d Softgear) hade jag för 3 år sedan. Redan då var intrycket väldigt bra av de personerna jag pratade med och av själva företaget, men då blev det inget mellan oss. Så nu när jag skulle söka jobb på nytt blev jag väldigt glad när jag såg att Mindflower sökte folk igen. Intrycket av ett bra bolag med ett härligt gäng medarbetare blev bara bättre denna gång och så efter lite om och men så blev det tillslut vi!

Varför utveckling?

Jag är en problemlösare i grunden och älskar att fundera ut bra lösningar på komplexa problem. Att lösa avancerade problem och sedan se att mottagaren blir nöjd och att ens lösning verkligen underlättar är en väldigt härlig känsla. 

Vad gör du på fritiden?

På fritiden hänger jag mycket med min familj och fixar en del  med huset. Vårens projekt är att fixa ett insynsskydd runt den nya delen an altanen som byggdes i höstas. Det blir även en del träning, mest cykling (MTB) och löpning och jag försöker hinna spela lite datorspel också. Just nu är det SnowRunner som gäller.

Vill du veta mer om Mindflower?

Hos oss finner du en intressant och utvecklade miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom intern utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och vi satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Kontakta jasper.sundh@mindflower.se om du vill veta mer om oss!

Ställ frågor om våra lediga jobb