Industrilås kundcase

En lösning för content management, ecommerce och product information management (PIM)
Kund:  Industrilås
Produkttyp:  Dynamicweb Digital Experience Platform lösning för Content Management, Ecommerce och Product Information Management (PIM).
Utfört:  2020

Till alla våra kundcase
Utmaning
 
Industrilås är en av världens ledande leverantörer av kompletta låslösningar med en närvaro i mer än 40 länder. De har hela sin produktionslinje inhouse och har därigenom total kontroll över kundernas behov. Industrilås var i behov av att framtidssäkra sin produktportfölj digitalt. Produktportföljen består av en mix av standard- men även komplexa och konfigurerbara produkter. Kundens mål var att ha så få IT-system som möjligt för att snabba upp och förenkla sitt arbete.
FactsImage
FactsImage

Lösning

För att möta upp Industrilås krav så byggdes en webblösning som ger en snabbare time to market. Både den interna hanteringen av produkter och dess information stödjs men även en lösning som ger kunderna möjlighet att konfigurera och visualisera produkterna på ett bra sätt.
 
Med hjälp av plattformen Dynamicweb Digital Experience Platform har Industrilås nu en lösning för Content Management, Ecommerce och Product Information Management (PIM).

Vi sökte främst efter två saker: Ett lätthanterligt PIM-system för all vår produktinformation och ett smidigt administrationsverktyg för webben. vi fann båda i Dynamicweb och är mycket nöjda med hur allt har fungerat hittills.

- Hans Lernestål, Digital Marketing Manager