AB Wiktors AV-Line kundcase

Segmentets ledande e-handel, form, funktion och prestanda
Kund:  Wiktors
Produkttyp:  En anpassad konfigurering av B2C CMS och e-handelslösning på plattformen Dynamicweb med integration mot affärssystemet Jeeves
Utfört:  2013

Till alla våra kundcase

Utmaning

Wiktors är en ledade distributör av audiovisuell utrustning och tekniklösningar. Genom att arbeta med marknadens bredaste sortiment och med en djup kunskap om produkterna är Wiktors den naturliga samarbetspartnern för återförsäljare över hela Norden. När det var dags att utveckla en e-handelsplattform med användarfokus gick uppdraget till Mindflower.

FactsImage

Lösning

Genom en anpassad konfigurering av en B2C CMS och e-handelslösning på plattformen Dynamicweb med integration mot affärssystemet Jeeves har vi utvecklat en e-handelsplattform som är framtidssäkrad och användarvänlig. Utöver möjligheten att placera ordrar innehåller systemet ett effektivt verktyg för kunden att hantera orderuppföljning, faktureringshistorik och reskontra. Mindflower har också rollen av affärsstrategisk rådgivare till Wiktors med syfte att öka affärsnyttan av e-handelslösningen.

Vårt focus har varit att investera i en webshop för B2B som ger oss flexibilitet och tillåter att addera till funktioner som gör det möjligt att fylla med innehåll i form av beskrivande text om våra produkter. För oss är det viktigt med en webshop som ger inte bara möjlighet att handla, den ska entusiasmera och inspirera våra besökare så de upplever at den ger kundnytta.

- Peter Bohmelin, VD AB Wiktors AV-Line