Applikationsutveckling

Vi tror på framtidssäkrade och hållbara IT-lösningar. Därför utgår vi från dina behov och använder flexibla plattformar och den senaste tekniken inom AI, AR och low-code när vi bygger applikationer, digitala stöd och integrationer till dig. Men, vi gör inte tekniken till ett självändamål. Det enda viktiga är att lösningarna fungerar sömlöst för både dig, dina kunder och dina medarbetare. Ingen ska behöva undra hur något fungerar.

Produkter

Naturligtvis bygger vi alla webbapplikationer med fokus på affärsnytta och hållbarhet. Därför maximerar vi kreativiteten inom områden som AR, QR-kod-teknik och andra visualiseringstekniker och hittar de bästa lösningarna för 
dig och dina kunder. Därmed kan du erbjuda dina kunder:
 
  • Snabb och effektiv problemlösning 
  • Employer brandings som sparar tid och förmedlar ett tydligt budskap
  • En bättre arbetsmiljö
  • Sälj och marknadsstöd genom effektiv teknik
  • Smidigare kundresa och bättre kundupplevelser

Förvaltning & Nyutveckling

Förvaltning  innebär att vi ansvarar för att kundens applikationer fungerar och att vi implementerar nya funktioner efter önskemål.  Vårt mål är att effektivisera din verksamhet och därför föreslår vi förbättringar. Mindflowers specialister nyutvecklar och bygger om applikationer till nya plattformar.

En komplett integrationslösning

Med vår egenbyggda integrationsmotor, MIM (Mindflower Integrations Motor) integrerar vi plattformen Dynamicweb, där din e-handel finns, med ditt affärssystem och dina applikationer. Man kan säga att MIM pratar med olika applikationer, e-handelsplattformen och hela affärssystemet och skickar vidare den information som behövs för att kunden ska kunna köpa dina produkter så snabbt och smidigt som möjligt.

Low-code– snabbt och effektivt

Med low-code – drag & drop teknik – i stället för traditionell programmering, minskar vi utvecklingstiden. Vi kan enkelt och snabbt bygga nya applikationer och anpassa gamla så att hela applikationsportföljen harmoniserar. Och low-code är faktiskt mycket bättre än så. Det är lika enkelt att utveckla avancerade och komplexa applikationer som kan integrera med de du redan har. Och det spelar ingen roll om du använder egna eller externa datakällor. Man kan verkligen snacka om en win-win-situation.

Våra kompetenser innefattar

Webbapplikationer, Windows-applikationer, Integrationslösningar, plattformsbaserade lösningar, IoT-lösningar​, SaaS, Cloud, Analys, native applikationer, kreativa utvecklingsprojekt, projektplanering, lokalserver , UX, UI, 3D