E-handel

Omvärlden ställer höga krav på flexibilitet och snabba förändringar. Vi hjälper dig att bygga en e-handelsgrund som finns kvar och som du kan förvalta med tiden. Genom effektiva integrationer mellan affärssystem, PIM och e-handel skapar vi kraftfulla, hållbara och skräddarsydda kundportaler i enlighet med din verksamhets strategiska mål och ambitioner. 

B2B e-handel

E-handelsprojekt som stärker och vårdar kundrelationer. Våra certifierade systemutvecklare bygger en stadig grund från början som är behovsanpassad och användarvänlig. Med fokus på kundupplevelse utvecklar vi dina affärsrelationer samt levererar kompletta ekosystem för B2B e-handel som är anpassade till framtidens krav på handel mellan företag. 

Dynamicweb 

Genom vårt partnerskap med Dynamicweb har vi möjligheten att erbjuda kunder en allt-i-ett-plattformDynamicweb är den enda plattformen som kombinerar CMS, PIM, e-handel och marknadsföring. Partnerskapet ger även våra kunder tillgång till stöd, support, utbildning och mer expertisEn optimerad kundupplevelse kan vara avgörande för en framgångsrik e-handel, därför skräddarsys allt innehåll i Dynamicweb plattformen och återanvänds. Nu finns även Dynamicweb 9.12 tillgänglig!

Product information management (PIM)

PIM eller Product Information Management - hjälper dig att stärka kopplingen mellan ditt varumärke och dina kunder. Produkterna hanteras i ett centralt system och ändringar överförs i realtid till dina olika kanaler: e-handel, webbsida, katalog eller mobila kanaler. Resultatet är att du alltid har samma information om dina produkter. PIM är som navet i ditt företags e-handelslösning.  

Integrera din e-handel

Mindflowers styrka ligger förmågan att integrera system som är kring eller i direkt anslutning till e-handeln. Det kan vara ett affärssystem, crm eller andra viktiga informationskällor som är avgörande för din verksamhet. Att få alla underliggande system att kommunicera med varandra är ofta nyckeln till en lyckad webbsatsning. Vi löser dina integrationer genom djup och gedigen kompetens samt valet av plattformen Dynamicweb. 

Det här hjälper vi dig med:

Försäljning, uthyrning, B2B, B2C, B2B2C, partner portal, förvaltning, drift, support, strategi, ERP, PIM, EDI​, Jeeves, Business central, Navision, AX, Visma business/Global, Pyramid, Monitor​.