E-handel

Omvärlden ställer höga krav på flexibilitet och snabba förändringar. Vi hjälper dig att bygga en e-handelsgrund som finns kvar och som du kan förvalta med tiden. Genom effektiva integrationer mellan affärssystem, PIM och e-handel skapar vi kraftfulla, hållbara och skräddarsydda kundportaler i enlighet med din verksamhets strategiska mål och ambitioner. 

B2B e-handel

E-handelsprojekt som stärker och vårdar kundrelationer. Våra certifierade systemutvecklare bygger en stadig grund från början som är behovsanpassad och användarvänlig. Med fokus på kundupplevelse utvecklar vi dina affärsrelationer samt levererar kompletta ekosystem för B2B e-handel som är anpassade till framtidens krav på handel mellan företag. Med ett system som kan hantera många användare och funktioner, minskar din administration och  öppnar upp fler tillfällen för kundvård som därmed leder till ökad försäljning. 

Dynamicweb 

Vi är en Dynamicweb premium partner och genom vårt partnerskap med har vi möjligheten att erbjuda våra kunder en allt-i-ett-plattformDynamicWeb är den enda plattformen som kombinerar CMS, PIM, e-handel och marknadsföring. Allt innehåll i plattformen skräddarsys och kan återanvändas, en optimerad kundupplevelse kan vara avgörande för en framgångsrik e-handel. Partnerskapet ger även våra kunder tillgång till stöd, support och mer expertis. Tillsammans arrangerar vi utbildningar, certifieringar, konferenser och seminarier för att göra resan för våra kunder så smidig och utvecklande som möjligt. 

Product information management (PIM)

PIM eller Product Information Management - hjälper dig att stärka kopplingen mellan ditt varumärke och dina kunder. Genom att produkterna hanteras i ett centralt system och ändringar överförs i realtid till dina olika kanaler: e-handel, webbsida, katalog eller mobila kanaler blir resultatet att du alltid har samma information om dina produkter. PIM är som navet i ditt företags e-handelslösning.  

Integrationer med e-handel

Mindflowers styrka och fokus ligger förmågan att integrera system som är kring eller i direkt anslutning till e-handeln. Det kan vara ett affärssystem, crm eller andra viktiga informationskällor som är avgörande för din verksamhet. Att få alla underliggande system att kommunicera med varandra är ofta nyckeln till en lyckad webbsatsning annars riskerar du att fastna i en administrativ börda. Rätt pris till rätt kund, nya uppdaterade produkter, språk och valutor kanske ska hanteras över olika länder och regioner. Vi löser dina interationer genom djup och gedigen kompetens samt valet av plattformen Dynamicweb. 

 

Det här hjälper vi dig med:

Försäljning, uthyrning, B2B, B2C, B2B2C, partner portal, förvaltning, drift, support, strategi, ERP, PIM, EDI​, Jeeves, Business central, Navision, AX, Visma business/Global, Pyramid, Monitor​.