Är du vår nästa stjärna?

Det här får du hos oss

 

Team

Du blir en del av ett härligt, prestigelöst gäng med blandade kompetenser och galna idéer med djupa kunskaper. Vi växer så det knakar med 35+ anställda just nu.

Utveckling

Du får tid för inspiration och möjlighet att utvecklas inom nya affärsområden och tekniker och framför allt dina egna idéer.

Atmosfär

Du får tillgång till fantastiska lokaler i hjärtat av Kopparlunden, med härlig rymd, klättervägg, chillzone och annat som främjar kreativitet.

Förmånspaket

30 dagar semester, friskvårdsbidrag och förmånlig gruppensionsförsäkring.

Onboarding

Du får en genomtänkt onboarding med fokus på att lära känna alla delar av Mindflower, dess omvärld och människorna bakom. 

Events

För att vi ska ha extra kul tillsammans så har vi temadagar, regelbundna interna och externa AW’n, äggfrukostar, tävlingar och mycket mer!

Vi behöver Dig!

Bakom kulisserna

The Mindflower way

 

 

 

Hos oss delar vi alla samma starka idé om att vilja göra verklig skillnad – i individ, organisation och samhälle. Vi gör det genom att utmana den traditionella IT-marknaden med moderna tekniker och kreativa arbetssätt.  Vi älskar teknik men brinner för affärsnytta. I vad vi än tar oss för har vi hållbarhet i fokus. Vi har också en stark övertygelse om att de bästa resultaten kommer ur tighta samarbeten där vi har rejält kul på vägen. 
 
 
Vi är mitt uppe i en mycket spännande tillväxtresa med en tydlig riktning och hållbarhet i fokus. Du kommer få möjlighet att vara kreativ och tänka nytt. Vår ambition är att våra leveranser ska göra verklig skillnad och att vi har kul tillsammans på vägen. Mindflower har lång erfarenhet från IT och digitalisering med skickliga specialister och erfarna strateger, men framför allt har vi väldigt roligt tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gör skillnad

Why

Vi gör skillnad och har kul på resan

How

Genom ett nyfiket och utmanande förhållningssätt skapar vi positiv förflyttning i människa, företag och omvärld. Vi gör resan mot målet till en upplevelse.

What

Vi säljer hållbara produkter och tjänster inom IT och digitalisering.